DET STORA FAMILJEÄVENTYRET!VÄLKOMMEN TILL GUSTAVSVIK CAMPING!

Här finns det massor att göra för hela familjen. Som att ta det lugnt vid poolen och läsa en spännande deckare eller att själv vara mitt i det spännande äventyret.

För den äventyrslystna finns barnens Äventyrsklubb, badäventyret Lost City, minilantgård, äventyrsgolf, hoppborgar, elbilar, spelhall, en stor lekplats, multisportsarena och mycket annat för både vuxna och barn.

Alldeles intill ligger vår fina restaurang Campero där du kan äta gott och njuta av livemusik, shower och musikquiz. Restaurangen har öppet varje dag, hela sommaren!


DET STÖRSTA BADÄVENTYRET!

På Lost City finns det massor av äventyr bland djungelvatten, vilda forsar, ruiner och häftiga vattenrutschbanor. Här kan du också simma bland skummande vågor i vår stora bassäng med vågmaskin eller utmana dina kompisar på klätterväggen. Välkomna till Lost City!


SOL, BAD, LEK PÅSOMMARBADET!

Utomhusbadet på Gustavsvik har länge varit ett populärt resmål på sommaren för badsugna örebroare och semesterfirare. Här finns det två utomhuspooler, en vattenlekbassäng för de mindre barnen, lekplats, sandlåda, sommarservering och vattenrutschbanan Familyslide.

Vi har stora grönytor för soldyrkan, lek och spel. Alla badgäster har dessutom fritt tillträde till 50-metersbassängen och hopptornet inomhus. Här finns också vår stora sommarservering med lounge där vi serverar allt från godis och dricka till glass och hamburgare.

På utomhusbadet måste alla barn under 8 år ha sällskap av en vuxen person som badar med dem.

Klicka här➡️gustavsvik.sel// Örebro Syrianska IF Ungdom!

Kommentarer

Ullmax Hälls Diskteknik ElfirmanAB Ballonglandet GB Glass